D.I.Y Kinosofa

 

5 kommentarer

Heia Team Awesome

19.05.2017 kl.13:37

Liker dårlig hvordan klimaet rundt serien har utviklet seg i sosiale medier :(

Føler det ikke lenger handler om håndverket, men om alt annet.

Hvem som er morsomst, hvem som er det søteste paret, hvem som har den søteste magen, hvilken stil man selv liker/har og om hvem som fortjener det "mer enn de andre parene".

Hvem som har utført det beste håndverket og som har levert de mest originale løsningene teller liksom ikke. :/

Når et par har vunnet flest konkurranser, anses de ikke lenger som "verdige vinnere", fordi de har fått for mange økonomiske fordeler.

Selv om alle de andre parene har ansatt flere håndverkere, mens de som vant flest konkurranser, har måttet klare seg helt selv.

Aina & Martin

23.05.2017 kl.15:10

Heia Team Awesome: Tusen tusen takk for at du heier oss frem - det betyr verden for oss!

Det var vanskelig å se for seg hvordan programmet skulle bli! Vi jobbet med alt vi hadde hele veien - og forsøkte etter beste evne å hele tiden lære nytt! Nå er det fryktelig spennede å se hvem Norge stemmer frem <3

Din stemme og iver kan avgjøre fremtiden vår! Tusen millioner takk <3

Heia Team Awesome

19.05.2017 kl.13:40

TV2 har nok bommet litt på castingen,

når det ene paret sliter med å montere et PAX garderobeskap fra IKEA, mens det andre paret tegner, designer og plassbygger møbler helt selv.

Uten bruksanvisninger, uten ferdig sorterte skruer og uten ferdig boret hull.

Når det ene paret får ikke til å montere en ny flatpakket barneseng, med skruer og bruksanvisning, mens det andre paret har ingen problemer med å bygge en større køyeseng, med oppbevaringsmuligheter, helt fra skrætsj.

Tror Linn & Tina har vunnet hjertene til "folk flest" og at folk tenker at Tomas & Malin fortjener det mer enn de andre parene. Begge de parene har en stil folk flest liker og selv har.

Er dessverre redd for at det ikke blir noe hus på "Team Awesome", selv ikke etter 7 av 11 seire.

Håper inderlig at jeg tar feil.

Heier virkelig på dere!

Aina & Martin

23.05.2017 kl.15:06

Heia Team Awesome: Tusen takk for fine ord! Og tusen millioner takk for at du heier oss frem <3 Å gjette seg frem til hva norges befolkning liker har vi skjønt at er vanskelig! Og det prøvde vi heller ikke på - vi bygget utelukkende VÅRT drømmehus, med all iver vi hadde i kroppen! <3 Det som egentlig er trist er at det er tre par som ikke vinner sitt egenbygde drømmehus! Som vi drømmer om det huset hver eneste dag! Tusen takk for at du har fulgt vår reise, og for at du ser alle de tingene vi har fått til! Det betyr veldig mye for oss! Det er i morgen det virkelig gjelder <3 Tusen takk for at du heier og stemmer oss frem!

lysgard

25.05.2017 kl.22:48

Så bra det ble. :D

Skriv en ny kommentar

, Asker

HUSET TV2 - premiere 8 Mars kl 20.00 på TV2 Følg vår reise i kampen om drømmehjemmet! Aina og Martin, 27 og 28 år. Bosatt på Billingstad Katt og Datter

Kategorier

hits